Verkstedet er dessverre stengt i eksamenstiden. Vi vil åpne igjen i August. Kom gjerne tilbake da.
Gruppe status: LabOps Chronicles - 2023

Gruppe status: LabOps Chronicles - 2023

8. desember 2023 15:12

Skrevet av Jørgen Saxebøl Fossum

Lest 734 ganger

*Insert cool ingress here*

Så, hva driver LabOps egentlig med? Vi har hovedansvaret for at verkstedet holder seg ryddig, og oppdatert. Det arrangeres arbeidskvelder der hvem som helst kan være med på å rydde verkstedet. Det er disse arbeidskveldene, der alle og enhver kan bli med og bidra til å gjøre verkstedet skikkelig pent.

Vi har også ansvaret for å arrangere events, kurs og stands, men siden vi består av mest nye medlemmer har ledelsen tatt seg av stands o( ̄▽ ̄)ブ
Vi har nylig arrangert interne kurs om 3D-printing, Arduino og mikrokontrollere, samt Raspberry Pi med Linux-terminal og et dedikert verkstedskurs. Og vet du hva? Vi sikter på å kjøre kurs for alle og enhver, så følg med på Hackerspace sin nettside for eventuelle kommende arrangementer.ヾ(≧▽≦*)o

I løpet av dette semesteret har vi også vært med på å arrangere en Halloween Workshop sammen med MAKE NTNU på deres verksted. Vi rigget opp VR-headset med både beatsaber og FNAF – en skikkelig suksess med en haug interesserte folk. Bonuspoeng: Hackerspace bidro med snop til en verdi av ~800 kr, så det ble ekstra koselig! q(≧▽≦q)

Selv om dette semesteret har vært litt rolig for LabOps, planlegger vi å trå til med enda mer action til neste semester! Gled dere til flere spennende LabOps-aktiviteter i tiden som kommer.

insert banger ending here