Om Hackerspace NTNU

Hva er Hackerspace?

Hackerspace NTNU er en studentdrevet organisasjon åpen for alle studenter. Vi tilbyr en kreativ arena der studenter fra forskjellige linjer kan få hjelp til å realisere idéene sine i et engasjert og inkluderende miljø. Hos oss finner du ny teknologi til din disposisjon, blant annet droner, 3D-printere og Virtual Reality-utstyr.

Om du er en førsteklassing som trenger hjelp med ditt første Arduino-prosjekt eller en fjerdeklassing som ønsker å lage en 3D-modell av Trondheim, kan vi stille med både utstyr og kompetanse. Vi holder også regelmessig kurs for både nybegynnere og viderekomne innen mange spennende emner.

Kom innom for å se hva vi driver med og slå av en prat.
Du finner oss i Drivhuset på NTNU Gløshaugen i IT-byggets sydfløy.

map Vis kart

Våre aktive grupper

Ledelsen

Ledelsen består av Leder, Nestleder og Økonomiansvarlig i Hackerspace. Disse sørger for at Hackerspace NTNU driftes optimalt og gjennomfører avgjørelser og planlegging av drift med styret.

Kontakt Medlemmer og Info

Leder: Maria Ivanova

Nestleder: Sebastian André Ellefsen

Økonomiansvarlig: Sander Hestvik

Prolo (LabOps)

Hovedoppgaven til LabOps er å drifte Hackerspace sine lokaler, planlegge og gjennomføre arrangement, holde stands og drive annen promotering.

Kontakt Medlemmer og Info

Leder: Eskil Dybvik

Nestleder: Kristian Skåland

Prosjektgruppen

Prosjektgruppen gjennomfører en rekke prosjekter som varierer fra år til år.

Høst 2018 ble følgende prosjekter startet opp:

Arkademaskin
Mobilspill
Brettspill
Videospill

Kontakt Medlemmer og Info

Leder: Tommy Chan

Nestleder: Bendik Brunvoll

DevOps

Hovedoppgaven til DevOps er å utvikle og drifte hackerspace sin nettside, men vi jobber også med ting som dør-apiet og registreringsløsningen vår for utlån av utstyr. Dør-apiet er koblet opp mot døra til hackerspace og statusen vises både på nettsida og en android widget.

Kontakt Medlemmer og Info

Leder: Edvard Ødegaard

Nestleder: Andreas Hoel Opheim