Hackerspace holder stengt i eksamensperioden og frem til neste semesterstart. Stikk likevel innom vår Slack-kanal dersom du har lyst til å slå av en prat!

Om Hackerspace NTNU

Hva er Hackerspace?

Hackerspace NTNU er et studentdrevet prosjekt åpent for alle studenter uansett studieretning eller Hackerspace-medlemsskap. Vi tilbyr en kreativ arena der studenter fra forskjellige linjer kan få hjelp til å realisere idéene sine i et engasjert og inkluderende miljø. Hos oss finner du ny teknologi til din disposisjon, blant annet droner, 3D-printere og Virtual Reality-utstyr.

Om du er en førsteklassing som trenger hjelp med ditt første Arduino-prosjekt eller en fjerdeklassing som ønsker å lage en 3D-modell av Trondheim, kan vi stille med både utstyr og kompetanse. Vi holder også regelmessig kurs for både nybegynnere og viderekomne innen mange spennende emner.

Kom innom for å se hva vi driver med og slå av en prat.
Du finner oss i andre etasje i A-Blokka på Realfagsbygget NTNU Gløshaugen.

map Vis kart

Ofte stilte spørsmål

 • videogame_assetKan jeg prøve VR spill/utstyr?

  Alle studenter kan benytte 3D-Printer, VR-spill, og resten av verkstedet uavhengig av om de er medlem av Hackerspace eller ikke.

  Kom innom i åpningstiden og få hjelp av en av våre medlemmer.

 • card_membershipHvordan blir jeg medlem?

  Hackerspace har opptak ved semesterstart på høsten. Det hender også at det gjennomføres et ekstra våropptak. Hold øynene åpne i August og Januar, da vil det komme opp en banner på nettsiden med mer informasjon om opptaket.

  Merk at du ikke trenger medlemsskap for å låne utstyr eller prøve noe kult. Kom innom for en prat i våre åpningstider for å finne ut mer om vårt tilbud og hvordan det er å være medlem.

 • printKan jeg bruke 3D-Printer?

  Alle studenter kan benytte 3D-Printer, VR-spill, og resten av verkstedet uavhengig av om de er medlem av Hackerspace eller ikke. Vi har et reservasjonssystem tilgjengelig for alle studenter med FEIDE-pålogging fra nettsidens navigasjonsbar.

  Kom innom i åpningstiden og få hjelp av en av våre medlemmer.

Våre aktive grupper

DevOps

Hovedoppgaven til DevOps er å utvikle og drifte hackerspace sin nettside, men vi jobber også med drift av infrastruktur, databaser, servere, og har ansvar for diverse dingser.

Leder: Halvor Bjørstad

Nestleder: Mathias Oterhals Myklebust

Epost Medlemmer og Info

Prolo (LabOps)

Hovedoppgaven til LabOps er å drifte Hackerspace sine lokaler, planlegge og gjennomføre arrangement, holde stands og drive annen promotering.

Leder: Kristian Skåland

Nestleder: Ingvild Una Sundsby Overholt

Epost Medlemmer og Info

Ledelsen

Ledelsen består av Leder, Nestleder og Økonomiansvarlig i Hackerspace. Disse sørger for at Hackerspace NTNU driftes optimalt og gjennomfører avgjørelser og planlegging av drift med styret.

Leder: Eskil Dybvik

Nestleder: Kamomilla Madelen Ekrem Berg Godlund

Økonomiansvarlig: Torstein Nordgård-Hansen

Epost Medlemmer og Info