På grunn av Koronaviruset er Hackerspace for tiden stengt. Våre printere brukes nå til å printe medisinsk utstyr. Hvis du har noen forlsag til hva annet vi kan bidra med, ta gjerne kontakt.

Om Hackerspace NTNU

Hva er Hackerspace?

Hackerspace NTNU er et studentdrevet prosjekt åpent for alle studenter uansett studieretning eller Hackerspace-medlemsskap. Vi tilbyr en kreativ arena der studenter fra forskjellige linjer kan få hjelp til å realisere idéene sine i et engasjert og inkluderende miljø. Hos oss finner du ny teknologi til din disposisjon, blant annet droner, 3D-printere og Virtual Reality-utstyr.

Om du er en førsteklassing som trenger hjelp med ditt første Arduino-prosjekt eller en fjerdeklassing som ønsker å lage en 3D-modell av Trondheim, kan vi stille med både utstyr og kompetanse. Vi holder også regelmessig kurs for både nybegynnere og viderekomne innen mange spennende emner.

Kom innom for å se hva vi driver med og slå av en prat.
Du finner oss i andre etasje i A-Blokka på Realfagsbygget NTNU Gløshaugen.

map Vis kart

Ofte stilte spørsmål

 • videogame_assetKan jeg prøve VR spill/utstyr?

  Alle studenter kan benytte 3D-Printer, VR-spill, og resten av verkstedet uavhengig av om de er medlem av Hackerspace eller ikke.

  Kom innom i åpningstiden og få hjelp av en av våre medlemmer.

 • card_membershipHvordan blir jeg medlem?

  Hackerspace har opptak ved semesterstart på høsten. Det hender også at det gjennomføres et ekstra våropptak. Hold øynene åpne i August og Januar, da vil det komme opp en banner på nettsiden med mer informasjon om opptaket.

  Merk at du ikke trenger medlemsskap for å låne utstyr eller prøve noe kult. Kom innom for en prat i våre åpningstider for å finne ut mer om vårt tilbud og hvordan det er å være medlem.

 • printKan jeg bruke 3D-Printer?

  Alle studenter kan benytte 3D-Printer, VR-spill, og resten av verkstedet uavhengig av om de er medlem av Hackerspace eller ikke. Vi har et reservasjonssystem tilgjengelig for alle studenter med FEIDE-pålogging fra nettsidens navigasjonsbar.

  Kom innom i åpningstiden og få hjelp av en av våre medlemmer.

Våre aktive grupper

DevOps

Hovedoppgaven til DevOps er å utvikle og drifte hackerspace sin nettside, men vi jobber også med drift av infrastruktur, databaser, servere, og har ansvar for diverse dingser.

Leder: Halvor Bjørstad

Nestleder: Mathias Oterhals Myklebust

Epost Medlemmer og Info

Prolo (LabOps)

Hovedoppgaven til LabOps er å drifte Hackerspace sine lokaler, planlegge og gjennomføre arrangement, holde stands og drive annen promotering.

Leder: Kristian Skåland

Nestleder: Ingvild Una Sundsby Overholt

Epost Medlemmer og Info

Ledelsen

Ledelsen består av Leder, Nestleder og Økonomiansvarlig i Hackerspace. Disse sørger for at Hackerspace NTNU driftes optimalt og gjennomfører avgjørelser og planlegging av drift med styret.

Leder: Eskil Dybvik

Nestleder: Kamomilla Madelen Ekrem Berg Godlund

Økonomiansvarlig: Torstein Nordgård-Hansen

Epost Medlemmer og Info