Prosjekt: Spill på Norwegian Game Awards 2022!

Prosjekt: Spill på Norwegian Game Awards 2022!

8. april 2022 13:10

Skrevet av Fredrik Lillemoen Eiding

Lest 627 ganger

Prosjekt: Spill på Norwegian Game Awards 2022!

Med NGA på horisonten har Prosjekt: Spill jobbet målrettet på Temple Trashers dette semesteret. Siden semesterstart har gruppa fått gjennom over 50 pull requests, som utgjør like mange requests på 2 måneder som vi hadde siden prosjektet startet over halvannet år siden! I prosessen passerte vi milepælen på 100 pull requests, og rakk akkurat å bli ferdig med en fullverdig release til NGA. Motivasjonen var så stor at et nytt tårn ble satt opp og implementert i spillet en halvtime før dørene åpnet på messen!

 

Vi rakk til og med å lage en morsom trailer, som dere kan se her.

I tillegg ble det laget en itch.io-konto for Hackerspace, med en side for Temple Trashers med NGA-builden av spillet inkludert, som dere kan finne her.

 

Hele Prosjekt: Spill stod på stand og viste fram Temple Trashers på NGA. Og vi vil takke for all den gode responsen og tilbakemeldingene vi fikk fra dere som var tilstede! Planen er å ta alle tilbakemeldingene med oss videre til den siste fasen av utviklingen. Etter 6 timer med opplegg var det tid for prisutdeling, og til vår store overraskelse ble vi nominert til “Most innovative game”! Vi vant ingen pris, men vi er godt fornøyde med nominasjonen gitt scopet til prosjektet vårt!

 

Med det, vil vi i Prosjekt: Spill takke alle Hackerspace-medlemmer, spilltestere og andre som har vært med å bidra til årets NGA, enten det var med playtesting, tilbakemeldinger, bæring av utstyr til NGA, rigging av standen, hyggelige besøk på standen, ryddinga i etterkant, eller alt det andre vi ikke har plass til å skrive. En ekstra stor takk skal gis til Start NTNU som har stått på og arrangert NGA! Vi setter stor pris på alle timene dere har jobbet for å gjøre NGA til den opplevelsen det ble for oss alle.

 

Videre utvikling av Temple Trashers vil fortsette ut semesteret, med mål om å gi spillet det lille ekstra fram til prosjektets avslutning til sommeren. Vår siste store offisielle release blir da altså mot slutten av semesteret - mest sannsynlig i form av spillversjonen vi også skal vise frem på SpillExpo i Lillestrøm neste semester. Enn så lenge ønsker vi en god påske fra alle oss i Prosjekt: Spill! :)