Hackerspace NTNU har stengt for sesongen. Vi sees igjen i januar!
Hvorfor søke Hackerspace?

Hvorfor søke Hackerspace?

2. august 2021 17:51

Skrevet av Eskil Dybvik

Har du lyst til å være med å drive vårt makerverksted på Gløshaugen?

Klikk her for å gå rett til opptakssiden, som har informasjon om gruppene

 

Rett over kantina i Realfagsbygget finner man Hackerspace, en sosial og lærerik arena for alt av teknologi. Her kan alle studenter komme innom for å utvikle egne prosjekter, prøve ut 3D-printere og småelektronikk, eller bare slå av en prat, uansett ferdighetsnivå og studieretning.

Hackerspace er avhengig av frivillige som deg som har lyst til å lære om teknologi, og vil hjelpe folk som kommer innom. Et verv i Hackerspace gir deg tilgang til verkstedet utenfor åpningstiden, og gir deg mulighet til å være med på å bestemme hvordan hele prosjektet drives. Vi har ingen krav til forkunnskaper for å bli medlem, så lenge du er interresert i å lære og utforske.

Som medlem av Hackerspace, sitter man et par timer i uka på vakt på verkstedet for å holde det åpent, i tillegg til å delta i en av våre undergrupper. Du kan lese mer om undergruppene på Om-oss-siden. I tillegg kommer vi til å starte en ny prosjektgruppe til høsten, kom tilbake senere for å se hva denne blir :)

Hvorfor velge Hackerspace blant hundrevis av andre studentorganisasjoner?

• Vennlig og inkluderende miljø. Alle er velkommen i Hackerspace, uansett studieretning
• Ingen krav til forkunnskaper
• Hackerspace er relativt lite (ca. 50 medlemmer), så man rekker å bli kjent med de fleste
• I motsetning til enkelte andre organisasjoner, krever ikke et verv i Hackerspace så veldig mye tid. Vi har normert et verv i Hackerspace til 5-9 timer i uka (to timer vakt, 3-6 timer med din gruppe)

Opptaket vårt er nå åpent, du kan søke på https://www.hackerspace-ntnu.no/opptak/

Vi håper du har lyst til å være med oss til høsten!