Hackerspace Game Jam

Hackerspace Game Jam

Dette arrangementet er åpent for alle studenter uavhengig av Hackerspace-medlemskap

Arrangementansvarlig: Timmy Chan

event Fra 22. mars 2019 18:00

event_busy Til 24. mars 2019 18:00

location_on Drivhuset

Hackerspace inviterer alle studenter på NTNU til Game Jam helgen uke 12!

Vi ønsker å involvere både nybegynnere og erfarne innen spillutvikling til å bli med og bruke helgen på å lage spill. Dette vil være en både kjekk og lærerik opplevelse for alle med interesse for spillutvikling og Unity, og det vil være en perfekt arena for å sosialisere rundt felles interesser samt anskaffe seg selv mer praktisk erfaring innen dette området. Dersom du ikke har noen erfaringer i spillutvikling, har vi også kurs som du kan være med på før dette arrangementet.

Jammen vil starte klokken 18.00 på fredagen ved at vi avslører temaet, og vi vil deretter ha en idemyldringsperiode etterfølgt av gruppeinndelinger. Videre vil gruppene få tid til å ta sitt spill fra idefasen til prototype, og på søndag ettermiddag vil alle få mulighet til å vise frem det de har lagd. Under Game Jammen vil det være enkel matservering, og dere vil ha mulighet til å komme og gå som dere vil. Det blir premie for vinnerlaget.

Vet dere ikke hva en Game Jam er, kan dere lese litt mer om det her.

Dere må ta med egen pc, og vi oppfordrer til å ha Unity og/eller andre ønskede verktøy installert fra før slik at dere kan komme raskest mulig i gang.

Det er nå sjansen er for å bevege begge føttene inn i spillutviklingsmiljøet! Meld dere på for å være med.

Påmelding

Påmeldte: 24 / 30 (0 på venteliste)

Logg inn for å melde deg på

Frist for påmelding er 12. mai 2019 23:59

Frist for avmelding er 6. mars 2019 00:00